Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Amerikanska pannkakor med fyllning

Ja men hur gott var inte detta då?! 😉 I söndags så testade vi en lite annorlunda variant av våra vanliga amerikanska pannkakor. I några av dem så blev det blåbär och i några smält choklad. När jag gör smeten så använder jag 2,5 dl mjöl, 2 tsk bakpulver, 3 msk socker, 1 krm salt, 2,5 dl mjölk, 3 msk smält smör, 1 ägg. Vispar ihop till en smet. Jag klickade i lite smet i stekpannan, la blåbär/smält marabouchoklad ovanpå, täckte med lite mer smet. Vände på dem, sedan klara att äta :-) Perfekt att ta med som mellis på utflykter etc.

Amerikanska pannkakor, American Pancakes, Chocolate, Blueberry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *