Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Pressvisning av Alvin och gänget: Gasen i botten

Dags att se Alvin och gänget: Gasen i botten. jag och barnen ska på pressvisningen av filmen om en liten stund. Som vi har sett fram emot denna dag och film 🙂 Vi har verkligen gillat de tidigare filmerna. Denna nya Alvin och gängetfilm har biopremiär på fredag 5/2 och är en familjefilm som är 1 timme och 30 minuter.

Alvin och gänget: Gasen i botten, Pressvisning, Bio, Premiär, Rigoletto

Info om filmen:

”Dom är tillbaka och den här gången är det full fart från början till slut. Alvin, Simon och Theodore får för sig att Dave ska fria till sin nya flickvän i Miami och att de därför måste flytta. De har nu tre dagar på sig att stoppa detta och ger sig ut på ett resa som leder till den ena knasigheten efter den andra. Med andra ord är allt som vanligt för våra älskade jordekorrar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *