Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Från hopp om större lägenhet till ingenting..

Förra veckan så tog jag och lilleman en låång promenad i området och satte upp lappar om att byta lägenhet. Vi har i flera år letat större och sent i fredags kväll ringde det en kvinna som sa att hon läst vår lapp och att hon har en 5:a och ville byta till vår 4:a, eller ja, att vi skulle kolla på varandras lägenheter idag söndag. Och ni ska förstå vad vi har städat i helgen, haha. Vi har dammsugit, skurat rent, plockat undan, möblerat om och fixat. I morse ringde jag henne för att bestämma tid och hon sa att det fick bli efter kl. 15 idag då det dykt upp en grej för dem.

Sedan fick jag ett sms; ”Att de hade pratat i sin familj och bestämt att de istället vill flytta in till stan och inte bo kvar i vårt område. Att det inte är aktuellt för byte längre”. Usch, luften gick ur mig liksom. Vi som hade hoppats och verkligen hållt tummarna och trott att nu, ja nu skulle det vara vår tur. Men nej. Inte denna gången heller. Suck! Men vi har nu en väldigt ren och städad lägenhet, alltid nåt ju 😉

Men vi ska inte klaga, vi bor jättebra och trivs toppen. Men vi saknar minst ett rum till och det skulle vara bra skönt med en extra toalett och tänk, bara tänk att ha ett badkar, vilken dröm :-)

image  image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *