Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Sötnöten på skrillor :-)

Idag efter dagis så gick vi till parkleken precis bredvid oss. Där har de utlåning av skridskor för stora och små. Hur bra som helst. Lilleman ville verkligen åka så ja, det gjorde han. Jag höll i honom i början men sedan så trippade han runt och gjorde sitt bästa för att hålla balansen :-) Min lilla sötnöt. När han ramlade så reste han sig upp och försökte igen :-)

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *