Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Julen 2015 – Platta bildäck, tacochips fast i halsen. Familj och mycket värme!

image

Jag tänkte visa lite hur vi hade det i julas i vackra Hälsingland 🙂 Vi hade hoppats på en vit jul så att vi hade kunnat leka ute i snön, men istället blev det endast frost och så fick vi se lite is på vattnet. Thats it 🙂 Allt från plusgrader till minus 14 ute. Men vi hittade på lite grejs i alla fall, grillade i ett nybyggt vindskydd uppe i skogen, tog promenader och spelade spel. Hann också med att bowla och shoppa på mellandagsrean.

image image

image image image

image image

Den 23:e började skit kan jag säga, jag vaknade med nackspärr, gjorde riktigt ont på höger sida och när vi väl kommit upp och ut så insåg vi att två av fyra däck på vår bil var platta. Ingen luft alls! Kände lätt panik då vi skulle fira jul hos min pappa och faster den dagen. Som tur var så löste det sig, vi pumpade upp däcken så mycket det gick och kom precis fram till bilverkstan innan luften återigen tog slut, där fick vi snabb hjälp och vi kunde åka och fira jul, puuh! På kvällen gick vi först till en samlingsplats där en eld var tänd och det bjöds på glögg till alla i ”byn” och tomten kom förbi med paket till alla barnen, supermysigt! När vi kom hem till mamma igen så förberedde vi som vanligt för bingo på uppesittarkvällen, vi käkade tacomiddag och hade det bra, men helt plötsligt så slänger sig dottern åt sidan och väser fram – jag kan inte andas! Hon hade satt ett tacochips på tvären och det var stopp. Hon hade panik i ögonen. Jag, min mamma och min sambo kastar oss upp och fram till henne. Vilken jäkla panik jag kände. Min mamma som jobbar inom sjukvården agerade snabbt och hjälpte henne. Allt gick bra men vi var skakade allihopa efteråt. Sen blev det bingo i väntan på julafton.. Men vilken dag vi hade…

Så här såg jag ut på julafton 🙂 En julafton som blev lyckad med god mat, familjen nära, tomten, paket och glädje hos barnen. Vi kollade Kalle Anka och Karl-Bertils jul. På juldagen firade vi lika lyckat hos svärmor.

image

image image

image image image image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *