Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Mitt 2015 i kort version :-)

Hej hopp och Gott Nytt År!

Nu var det ett tag sedan jag skrev men jag hoppas ni har följt mig på Instagram under julen :-) Dessa nio bilder är de mest gillade under år 2015 på min Instagram, en liten tillbaka blick på ett väldans bra år. Ett år då jag fick ett nytt jobb, då jag testade gå slackline i Tallinn. Ett år då dottern blev scoutad av Global Model Scouting, ett år då jag fick möjlighet att vara med i Aftonbladet Klick, då jag gick på ELLE-galan och även året då jag ordnade en lyckad Mammakryssning :-) Ett år då vi i familjen gjorde en massa utflykter, till exempel till Göteborg/Liseberg och Astrid Lindgrens Värld. Året då jag fick se Madonna på nära håll. Ja detta var bara en del av allt. Jag hoppas och önskar att detta år 2016 blir lika bra eller till och med liite bättre än 2015. Och vi börjar året med att åka till Helsingfors på en liten tur…

Jag kommer också om ett par dagar skriva och visa bilder om hur vi hade det i jul i vackra Hälsingland och igår på Nyår.image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *