Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

I väntan på smink med kläder på :-)

I lördags, haha så var vi beredda jag och dottern! På Instagram så hade eleven.se en drive att under ett visst antal timmar på kvällen så körde de ut gratis smink med cykelbud. Man skulle lägga ut en bild och sin position och hoppas på tur, men eftersom vi befann oss en liiten bit utanför tullarna (där man måste vara) så stod vi hemma beredda att sticka fort som bara den till en plats vi angivit. Nu hade vi inte turen att bli kontaktade men det var en riktigt rolig grej :-)

IMG_6790

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *