Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Kärlek i sanden..

Men är det kärlek eller är det kärlek? Igår när jag följde med dottern till hennes basketmatch så tog sambon under tiden med sönerna på en utflykt till vackra Björnö. När jag satt och kollade basketmatchen så fick jag ett sms från sambon med denna bild. Våra bokstäver, men åååh jag blev genast extra kär :-)

IMG_6786

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *