Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Lady in red…

Nu är det verkligen snart jul :-) Det ska bli så skönt att vara ledig med kidsen och förhoppningsvis kommer det en massa snö så att vi kan åka pulka och längdskidor.

I torsdags hade vi julfest med jobbet, vi startade på jobbet med lite mingel, snacks och kall vitvinsglögg, sen åkte vi till Cedergrenska Tornet för julbord. Å jösses så mycket mat och annat gott. Över 200 olika rätter att välja på, bland dem så fanns 27 olika sillsorter (inte för att jag äter sill) men det var imponerande många 😉 Hur som helst så panikshoppade jag en skitsnygg röd långklänning på dagen i förrgår från H&M på 3 minuter, jag såg den och tur nog så fanns min storlek. Har tyvärr ingen helbild på den, men på denna bild så syns färgen i alla fall :-)

IMG_6766

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *