Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

4:e advent snart här- dags för tävling i samarbete med…

IMG_6454

Helt otroligt vad tiden går fort men nu är det faktiskt redan snart 4:e advent och jag kör igång årets sista tävling här i bloggen :-)

I samarbete med Testagram så vinner en av er en box från dem. Jag prenumererar själv på dessa boxar och det är alltid lika roligt varje månad när den dyker upp, så spännande att kolla in vad som finns inuti. Det är olika produktnyheter i full storlek, allt från duschkräm, tuggummin, hudkrämer, teer, diskmedel och mycket mer, och vi är mer än nöjda :-)

Present1

Här är ett exempel på innehåll i en box :-)

IMG_6761Tävling: Vad kostar det att prenumerera på Testagram och nämn med ETT ord vad JUL är för dig.

Vinst: En person vinner en box med härliga produkter från Testagram.

Tävlingen avslutas redan på måndag 21/12 kl. 09.00 och vinnaren presenteras i ett nytt inlägg kort därefter. LYCKA TILL!

26 reaktioner på ”4:e advent snart här- dags för tävling i samarbete med…

 1. SVAR: Det kostar 99 kronor.
  Jul =Gemenskap.
  Jag vill mer än gärna prova på den härliga Boxen :)
  Jag har delat tävlingen offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.

 2. – En box kostar 99:-.
  – Jul för mig är ”Hjärterum”, just för att jag tycker att oavsett vad man har för band så är det en tradition då man samlas släkt, vänner och bekanta (och även okända) och har trevligt och mysigt tillsammans. Man liksom tänker inte på att man kanske inte känner varandra, man knyter nya band och man tänker lite extra på de som kanske inte har samma förutsättningar här i livet.

  Håller tummar och tår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *