Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vinnaren av fyra biobiljetter till Tsatsiki + bok är…

Hej alla,

Nu är det dags att avslöja vinnaren av de 4 biobiljetterna till filmen Tsatsiki, farsan och Olivkriget + en bok. Och det var riktigt svårt att utse en vinnare bland alla era fina motiveringar. Och det var till slut dottern som fick läsa igenom dem och hjälpa mig att utse en vinnare :-)

Och vinnaren är signatur:

Mona-Lisa

Stort Grattis till dig, jag mailar dig med de uppgifter jag behöver från dig. Och stort Tack till er andra som var med och tävlade. Imorgon dyker min sista adventstävling upp :-) Kolla in den vetja..

Tsatsiki, farsan och olivlunden, Tävling, Biobiljetter, Blogg, Fotohella, Nordisk Film                                                                                                Copyright: Nordisk Film

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *