Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Några pics behind the scene :-)

Här kommer några av bilderna som togs när jag blev förvandlad till Victoria Beckham :-)

Beckham5 Beckham3

Beckham7 Victoria Beckham, Bli förvandlad till en kändis, Aftonbladet, Klick

Foto: Mia Carlsson

En reaktion på ”Några pics behind the scene :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *