Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Tredje advent (snart) och tävling! Tsatsiki i potten .-)

xx131128-ljus

Det är den 11/12 idag och filmen Tsatsiki, farsan och Olivkriget har biopremiär :-) Det är därför jag väljer att lägga denna tävling lite innan tredje advent. I samarbete med Nordisk film så har en av er chans att vinna 4 biobiljetter plus en bok med Tsatsiki i min tävling, toppenvinst eller hur?

Det är en riktigt bra, barntillåten familjefilm som håller på i 1 timme och 35 minuter.

”Tsatsiki längtar till sommarlovet då han ska åka till Grekland för att bo hos sin pappa Yanis. När Tsatsiki anländer till byn är det dock inte riktigt som han mindes det. Pensionat och krogar är öde, det är kris i Grekland och i hans älskade by. När pappa berättar de dåliga nyheterna att han är tvungen att sälja både hotellet och olivlunden så blir Tsatsiki upprörd. Men Tsatsikis mamma har lärt honom att aldrig ge upp, han inser att det är upp till honom att rädda hotellet, annars kommer hans älskade plats i Grekland att gå förlorad. Tillsammans med den vilda äventyrerska Alva, en orädd tolvårig flicka full av skratt och upptäckarglädje, startar de ett räddningsuppdrag som förvandlar Tsatsikis sommarlov till en resa fylld av äventyr, vänskap och kärlek.”

 

IMG_6406 Tsatsiki, farsan och olivlunden, Tävling, Biobiljetter, Blogg, Fotohella, Nordisk Film

Copyright: @Nordisk Film

Tävling: Vem/vilka vill du bjuda med på filmen? Och varför? Svara med högst tre meningar :-)

Vinst: En person vinner 4 biobiljetter till filmen Tsatsiki, farsan och Olivkriget + en bok.

Tävlingen avslutas den 15/12 kl. 09.00 och vinnaren presenteras i ett nytt inlägg strax därefter. LYCKA TILL! :-)

20 thoughts on “Tredje advent (snart) och tävling! Tsatsiki i potten .-)

 1. Åhh jag skulle vilja överaska mina älskade barn med att då se denna filmen. Håller tummarna stenhårt. Kram veronica

 2. Jag skulle överraska dottern Wilma och 2 av hennes bästa vänner! Vi var på Kreta i somras å Wilma pratar mkt om denna filmen nu!

 3. Verkligen toppen vinst!
  Min dotter hade tyckt det hade varit så roligt att få bjuda med sig några vänner och ha en tjejkväll ❤️

 4. Jag skulle ta med Viggo och grannbarnen!
  Bio hör julen till och det vore jätte kul att få ta med vagnen på en mysig stund med en härlig film, popcorn och dricka!

 5. Åh detta vore så underbart att få bjuda med mina syskonbarn på, jag har lovat att vi ska hitta på något på jullovet och jag vet att den ena killen är helt frälst o Tzatsiki, därför vore det supermysigt att få bjuda med dem :)

 6. Vilken drömvinst och perfekt med fyra biljetter då jag har fyra barn och tre av dem lämpliga att se filmen. Om jag vann skulle jag med andra ord ta med mig mina tre stora barn. De har fått alldeles för lite tid med sin mamma som både jobbat och pluggat och nu under jullovet har vi tid att ta igen det. Boken är oxå perfekt då en av dem behöver hålla läsningen igång och den andra bli bättre på att läsa och Tzatziki böckerna tror jag faller dem i smaken. Håller tummarna.

 7. Vilken drömvinst och perfekt med fyra biljetter då jag har fyra barn och tre av dem lämpliga att se filmen. Om jag vann skulle jag med andra ord ta med mig mina tre stora barn. De har fått alldeles för lite tid med sin mamma som både jobbat och pluggat och nu under jullovet har vi tid att ta igen det.

 8. Jag bjuder med mina 3 fina barn. Minstingen har aldrig varit på bio och med en stor familj är det svårt ekonomisk att gå allihopa. Därför skulle det vara en perfekt vinst för oss :)

 9. Min bästis har 6 barn så det är fullt ös där, om jag lånar med mig de tre livligaste barnen får hon en liten andningspaus i julstöket

 10. Det är inte alltid lätt att vara äldsta barnet i en stor syskonskara. Varje jul tar jag därför med mej bara min stora son (nu 7 år) på bio. En fin gest för min son som nu till våren ska bli storebror för femte gången.

 11. Jag vill vara med och tävla, för vinner jag ska jag bjuda Jespers lillebror som har downs syndrom på bio. Han skulle älska att gå med oss. ☺️

 12. Vilken härlig vinst detta skulle vara. Att få bjuda med sonen och våra två grannbarn. Bjuda dem på detta som tack för att dem står ut med en kille som är 3-5 år yngre än dem.
  För honom skulle detta bli en toppen dag i så fall. För så fort vi ska göra något så vill att dem ska med. Men vi har inte råd när det kostar att göra saker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *