Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En dag med galapremiär, längdskidor och basket :-)

I förrgår va en toppenbra dag, den började med att jag kollade på längdskidor på tv:n, finns det något mer spännande?! Nä, det gör det inte. Jag älskar verkligen längdskidor, att titta på och åka själv :-) Vart är snön!!

Efter det så åkte jag och dottern in på galapremiären av filmen Tsatsiki, farsan och Olivkriget. Wonderland Event och Nordisk Film stod för inbjudan och vi bjöds på godsaker som oliver och tzatsiki, julmust och smarrig knäckepizza. Pizza gjord på knäckebröd, precis som de hade gjort i filmen. Vi hängde där med Angela och Belle men träffade också på flera bekanta ansikten. Filmen kan jag verkligen rekommendera, en riktigt bra familjefilm, den har premiär den 11/12, missa inte!

Tyvärr missade vi de sista 7 minuterna av filmen då vi var tvungna och springa till tunnelbanan och mot dotterns basketmatch som skulle börja strax. Vi hann precis :-)

FullSizeRender (2) IMG_6635

IMG_2496 IMG_2491 (1) IMG_2494  IMG_2490 (1)1 FullSizeRender

FullSizeRender (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *