Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

LOPPIblogbag Finax

Ja alltså jag blev så glad när vi fick möjligheten att testa dessa produkter från Finax Glutenfritt via Loppi. Verkligen superbra produkter och goooda :-) Jag har hunnit med att testa Granola – Jordgubbar och fläder, det gjorde jag igår, åt ihop med filmjölk, mumsigt värre. Det var en väldigt bra smak på den, riklig och balanserad, inte alls för söt. 17% fiber.

I morse kunde jag inte välja så då tog jag halva tallriken med Granola Naturell – rostade boveteflingor och halva med Müsli – äpple, päron och ingefära. Inte helt fel om jag får säga mitt :-) Müslin var jag lite tveksam till när jag läste ingefära (har lite svårt för det) men denna müsli smakade bra och har högt fiberinnehåll, den är smaksatt med äpple, päron, honung och ingefära vilket är en lyckad kombo. Sen att det oxå är pumpa- och solroskärnor i, ja det är ett stort plus! Och i helgen ska vi testbaka lantbrödsmixen, kommer bilder på resultatet på min Instagram :-)

 IMG_6581      IMG_6596

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *