Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Favoriter från Testagram!

Denna månads box från Testagram var en av favoriterna hittills, verkligen bra produkter. De nya kakorna från Ballerina med pepparkakssmak, Potatis, palsternacka och rödbetschips från Rootfruit, Deo och duschkräm från Palmolive, Mariannechoklad från Karl-Fazer och annat smått och gott. Ja jag rekommenderar er att testa på att prenumerera på dessa boxar, endast 99kr/månad och alltid lika skoj att öppna när man får hem :-)

IMG_6414

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *