Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

När bebis blir tonåring ;-)

Ja, jag minns det som igår, när jag och sambon sätter oss i bilen för att köra in till förlossningen, att vi sa att nu är vi två, men när vi åker hem kommer vi att vara tre, jag minns att jag hade pissont i magen av värkarna, och att när jag kom in till förlossningen fick höra att det endast var förvärkar jag hade. Jag minns bedövningen jag fick, och att allt tog såå låång tid innan krystvärkarna satte igång. Jag minns att jag inte hade sovit på 1,5 dygn, att jag var trött. Jag minns att jag fick någon dryck som skulle ge mig mer styrka att orka mig igenom förlossningen. Jag minns att min sambo var fantastisk, och att sköterskorna fick honom att göra mig arg så att jag fick den sista kraften som behövdes 🙂

Och jag minns när den vackraste lilla tjejen i världen föddes, efter 17 timmar av kämpande och smärta! Det var ren och äkta kärlek till denna lilla människa som kom ut, min bebis, min förstfödda. Och idag, ja idag fyller hon tonåring. Jag har varit mamma i 13 år och min ”lilla” tjej är nu 13 år. Stort, stort Grattis till dig. Älskar dig!

IMG_6565

En reaktion på ”När bebis blir tonåring ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *