Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En kväll med brunch och reflexer :-)

Oj jag har ju inte hunnit skriva något om i torsdags när jag och sönerna var iväg till STHLM Brunch Club, där Smart in the dark tilsammans med Erwik Communication hade ett event. Vi blev bjudna på otroligt mumsiga godsaker av STHLM Brunch Club (nyöppnat  och drivs av Lisa sedan oktober 2015 och som serverar frukost/brunch/lunch), bland annat amerikanska pannkakor med bärkompott, smoothies, glögg, lussebullar, och sedan var det en jättegod musli/nötter/choklad grej som var kyld i ett glas :-) Mums!

Sen fick vi lyssna till Ann-Sofie som driver Smart in the dark, om hennes väg från en idé till verklighet. Ett företag som erbjuder reflexer med fokus på kvalitet, design, säkerhet och omtanke. Reflexer som faktiskt är både praktiska, smarta och snygga, speciellt mössorna tycker jag. Och det är verkligen superviktigt att använda reflexer nu när det är mörkt ute, tänk att bara det att en bilist ser dig på 125 meters avstånd om du bär en reflex mot endast på 30 meters avstånd om du är utan reflexer och bär mörka kläder.

IMG_2306 IMG_6462

IMG_2325 IMG_2309

IMG_2314 IMG_2313

IMG_2315 IMG_2307

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *