Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Dottern i reklamfilm

Igår spelade dottern in reklamfilm för Fort Nox, det är verkligen roligt när hon får dessa olika uppdrag. Och ett stort plus att tjäna egna pengar förstås :-) Hon gillar verkligen detta så jag hoppas att det dyker upp fler tillfällen med reklam, film eller liknande som hon får göra. Min duktiga fina lilla tjej!

IMG_6449

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *