Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Mammaboosten 2015, jag ska gå – ska du? Tävla om biljetter! Plus ett väldans bra erbjudande!

Mammaboosten är en helkväll för alla mammor, tjejer, kvinnor! Det är precis vad jag behöver 🙂

Mammaboosten the Show

En helkväll av musik, show och härlig energi den 20/11 kl 20.00 på Stockholm Waterfront. Dörrarna öppnas 18.30 för lite mingel och i pausen så bjuds det på ett glas vin och specialerbjudanden med giveaways.

Text från hemsidan: ”Thomas Järvheden kommer även i år att få oss att vika oss av skratt med sina reflektioner och sånger om föräldralivet och vardagen. Med sig på scenen har han en av Sveriges mest folkkära programledare Renée Nyberg och hitmaskinen Danny Saucedo. En skön trio som blandar vardag och fest med skratt och allvar. En riktig energiboost och hyllning till alla mammor!”

Eftersom showen i år är på en fredag så håller Mammaboostenbaren öppet för de som vill festa vidare. Det kommer att finnas speciellt framtagna Mammaboostendrinkar. Låter väl toppen?

Och nu har en av er chans att vinna 2 st biljetter: Tävling: Skriv en kort motivering varför just du ska få gå på denna show! 🙂 Tävlingen avslutas söndagen den 8/11-2015 kl.16.00. Vinnaren presenteras i ett nytt inlägg kort därefter. Lycka till!

Och för er som inte vill vänta på att tävlingen tar slut, passa på att köpa era biljetter med ett finfint erbjudande – 150kr rabatt, kolla in direktlänk HÄR  🙂

Kraam!

Mammaboosten, Mammaboosten the show, 2015, tävling, erbjudande, rabatt, rabattkod, Renee Nyberg, Danny Saucedo, Thomas Järvheden

 

16 reaktioner på ”Mammaboosten 2015, jag ska gå – ska du? Tävla om biljetter! Plus ett väldans bra erbjudande!

  1. Gillat & Delat & drömmer & Hoppas att de åtråvärda biljetterna just i min brevlåda stoppas 🙂 <3

  2. Oj vilken tävling. Men tänk att få överraska min syster med att vi ska gå på detta. Hon är en småbarns förälder och jag är 3 barnsmamma som skulle behöva en helkväll med bara min syster få skratta så tårarna rinner och slippa tänka på allt som ska göras eller fixas. Denna kväll vore ett riktigt välkommet avbrott inför födelsedagsfirandet och innan julstressen sätter in.

  3. Jag skulle verkligen behöva lite boost. Med studier, praktik, familj och en ständig vardag så vore det underbart att få tanka lite energi.
    Håller tummar och tår för att få uppleva denna underbara kväll.

  4. Jag skulle vilja boosta min egen mamma som alltid ställer upp för mig och min syster utan att kräva något i gengäld. Vi är inte heller särskilt duktiga på att visa vår tacksamhet och boost skulle hon verkligen må bra av!

  5. Åh vilken fin tävling! Jag skulle vilja gå och ta med mig en av mina bästa vänninor som är nybliven mamma och behöver en mamma boost 🙂 liksom jag 😉

  6. Vardagspusslet rullar på med jobb, plugg och föräldraskap,
    ibland är det svårt hinna vårda en relation eller en vänskap.
    Proffsiga Järvheden, Renée och Danny kommer skapa magi,
    drömmer om att överraska bästa vännen – himmelens så glad hon skulle bli!

    Lizzy

  7. Hej! Jag skulle såå gärna vilja ta med min bästa vän, som behöver muntras upp i sin sjukskrivning (stress). Lite skratt, boost och mingel skulle nog verkligen göra susen för henne!

  8. När dagarna är en enda lång vardag och oupphörlig schemaläggningskaos där egen tid saknas på agendan – så låter en boostkväll som denna som en dröm! Vore så toppenkul att få gå med min väninna som har en tuff mammavardag…

  9. Åh, tänk om jag kunde få boosta min kompis som har haft ett jobbigt år, hon skulle verkligen må bra av att få komma hemifrån en kväll och göra något roligt!

  10. 2a året.

    Jag vill gå på Mammaboosten för att jag är grymt nyfiken på vad det är och tycker det är skoj med en fest i vardagen tillsammans med en massa glada människor. Man ska ta vara på varje tillfälle som ges till lite skoj, man vet ju inte vad som händer imorrn.

  11. Det är klart jag vill gå,
    lite frisk luft utanför huset få !
    Det blir inte så mycket numera,
    när vi i familjen blivit flera !
    Syrran vill nog oxå skratta,
    livet är ju nog svårt att ratta !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *