Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 39 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, tankar, foton, resor, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Gneis, me like!

Rekommenderar Gneis vid köp av utekläder (Vinterkläder, skalkläder, funktionskläder) Det är rörliga, funktionella och sköna kläder men samtidigt slitstarka och håller barnen torra och varma. (Finns även till vuxna). Jag shoppade loss till äldsta sonen, hittade en tunnare fleece men också en huvjacka och en thermojacka. Jag funderar på att köpa något skalställ till yngsta sonen :-) Eller varför inte en vinteroverall, tror att även det kan behövas i hans garderob.

Hur som helst så är äldsta sonen supernöjd över sina jackor!

Gneis, Gneis Funktionskläder

En reaktion på ”Gneis, me like!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons