Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

underBARA BARN mässan, snart så :-)

Ja nu är det inte långt kvar tills att årets stora barnmässa underBARA BARN äger rum. Och idag fick jag härliga beskedet att jag är inbjuden som VIP-bloggare dit, ska bli såå roligt att ännu ett år få vara det. Och min yngsta son ska följa med, jag har tagit ledigt från jobbet nästa fredag för en mysig heldag ihop på Stockholmsmässan i Älvsjö där barnmässan håller hus :-)

Vi ska försöka hinna med att hinna runt överallt och kommer rikta in oss lite extra i år på Barn i stans monter, de fyller nämligen 10 år i höst och firar det på mässan med ett hejdundrande prova på-kalas i tre dagar. Vid deras monter kan man göra allt från att prova en rustning till att kika på en äkta dinosaurietand :-) Coolt ju.

underBARA BARN UnderBARA BARN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *