Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vinnarna av biobiljetter till Biet Maya är…

Så roligt att se så många som ville tävla om dessa biobiljetter till filmen Biet Maya som har biopremiär den 9/10 :-) Vinnarna är utsedda och jag säger Stort Grattis till signaturerna:

Sara K

Stewes

Ingela Zackrisson

Ni har vunnit 4 biljetter var till filmen. Jag kontaktar er via mail med vilka uppgifter jag behöver från er :-)

Biet Maya, Bio, Noble Entertainment, Fotohella, Blogg, Tips

                                                                                              @NobleEntertainment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *