Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Sonen 3 år, en helg av kalas, paket, tårta, kompisar och soool!

Nu är han 3 år, min lilla fina kille :-) Som han hade laddat inför sitt utomhuskalas. Och vilka dagar av firande han haft med ballonger, glass, paket, tårta och kalaset för sina dagiskompisar med fiskdamm och coola heliumballonger från Ballongverkstan. Han var helt slut igår, haha. Inte lätt att bli firad så mycket och smaska på så mycket godsaker. Men han är väldigt glad och nöjd. Och vilket fantastiskt väder vi fick igår, strålande sol! Vilken timing.

Eftersom han älskar bilar/traktorer/tåg och flygplan så tyckte vi att ett garage skulle passa fint och hittade detta Micki Bilgarage från Babyland. Vilken klockren present :-) Lilleman fick även en tjusig Pippiservis av sin gudmor, också köpt på Babyland. Så nu har vi i familjen fått gå på kafferep dessa dagar :-) Han fick en Batmanpyjamas av sin morbror, en Batmantröja av oss med cape, lego, en radiostyrd monstertruck, kläder, vattenfärger, pyssel, böcker och lite till :-) Tack alla för firandet av min fina son!

 IMG_5276 Micki, Micki leksaker, Babyland, Babyland Sverige, Leksak, Bilgarage, Fotohella IMG_5279 IMG_0499 IMG_5273

IMG_0435

IMG_5288 IMG_5290 IMG_5293IMG_0519 IMG_0512  IMG_0530

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *