Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Grattis till min 3åring!

Min finns lilla kille som idag redan blir 3 år. Stort, stort Grattis till dig. Hipp hipp Hurra på din födelsedag! Det känns nästan som nyss när jag låg inne på förlossningen och födde honom, vårt tredje barn.

Morgonen började med mumsiga scones som storasyskonen bakade igår kväll, väldans poppis hos lilleman :-) Han har också fått höra skönsång såhär på morgonkvisten och öppnat några paket och fler blir det ikväll. Återkommer med vad han fick. Men jag kan avslöja att en hel del av innehållet var favoritsaker 😉

Min lilla son som i förrgår var till frisören och klippte sig och fick en cool blå färg i håret, såå stolt kille som gick ut därifrån och som absolut inte skulle ha mössa på sig. Sötis!

IMG_5250

2 reaktioner på ”Grattis till min 3åring!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *