Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Snart dags för underBARA BARN

underBARA BARN mässan

Alltså nu är det snart dags för årets barnmässa, Sveriges största, underBARA BARN. Jag vet inte hur många år jag varit på den men många är det och jag ska självklart gå i år och jag tror nog att lilleman får följa med för det finns ju så mycket skoj för barnen att göra där. Och roliga saker för mig med att gå runt där och kanske upptäcka någon ny utställare med bra produkter eller kläder. Datumen som gäller för i år är 9-11 oktober. Biljetter kan man i förväg köpa på billetto.se så slipper man köa på plats och trängas :-) En helg full av roliga aktiviteter som yoga, föreläsningar, shopping, inspiration, fynd, pyttedans för de yngsta och mycket mer. Man kan till och med få se en äkta dinosaurietand, det ni! :-)

UnderBARA BARN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *