Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En dotter som statist och en mamma med repliker ;-)

I eftermiddags så följde jag och lilleman med dotra till en inspelning av en ny komediserie som ska sändas på SVT. Hon och några till barn plus en förälder hade lite olika statistroller, och huvudpersonen för dagen var Loa Falkman :-) Hur som helst, det är roligt att följa med henne på inspelningsplatser och se att hon verkligen tycker att detta är så roligt.

Det som kom plötsligt på plats var att statistansvarig på plats sa; vi skulle behöva en förälder och ett barn till, kan ni tänka er att vara med?  och pekade på mig och lilleman!! Javisst svarade jag, jag menar, vi skulle ju bara stå i en kö, se lite buttra ut och gå ur kön. Lätt som en plätt, eller?! Nja, jo men det visade sig att helt plötsligt så fick jag repliker!!! Hahaha, och det var bara för att de ville flytta repliken så att den passade bättre in i timingen, så istället för att den andra mamman på plats som var där för just dessa repliker fick jag ta dem istället (det var bara två korta). Men jag klarade det, det kändes bra faktiskt och var lite pirrigt men skoj. Serien har premiär till våren 2016, inte missa att se 😉

Statist, Childactress, Barnskådespelare, SVT, Tv-serie, Komedi, Statist.se, roll, inspelning, fotohella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *