Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Premiär av Disney Channels ”Descendants”

Idag var jag, mina stora kids och dotterns kompis på premiären av Disney Channels nya film Descendants. Premiären hölls på biograf Rigoletto och anordnades av Wonderland Event och Disney Channel. När vi kom in så möttes vi av bord fyllda med godsaker :-)

Jar Catering hade gjort den fantastiska buffén av cupcakes, flera olika smoothies i små söta glasburkar, snittar, efterrätter i massor helt enkelt och en dröm för en sån som mig som äälskar godsaker .-) Det bjöds även på Smakis, Risifrutti, Ballerinakakor, Skittles-godis, Starbucks kaffe och Goody good stuff godis :-) Tack för en toppendag! Både jag och barnen hade det jätteskoj. Buffén var underbar och filmen liknande faktiskt litegrann High School musical (som är en av min och dotterns favoritfilmer) Vi älskade sångerna i filmen och ville liksom dansa med, haha :-)

Handling av filmen som har premiär på Disney Channel den 9/10-2015: I kungariket Auradon är Ben, den generösa tonårssonen till Odjuret och Belle, redo att ta över tronen. Hans första kungörelse blir att erbjuda en ny start åt de bråkiga tonåringarna Mal (dotter till Maleficent), Evie (dotter till Evil Queen), Carlos (son till Cruella de Vil) och Jay (son till Jafar), som bor på De förlorades ö. För första gången får de skurkaktiga tonåringarna nu chansen att leva i Auradon och börja på privatskola med de andra barnen. Kommer de att följa i sina skurkaktiga föräldrars fotsteg, eller kommer de att välja den goda sidan och rädda riket?

 Descendants, Disney Channel, Wonderland Event, Premiär, Fotohella IMG_5171 IMG_5170 IMG_5167

På väg hem efter filmen så hittade vi en trappa där vi kände för att, här ska fotas :-)

IMG_5196 IMG_5195

IMG_5193 IMG_5203

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *