Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Tävling! Biobiljetter till Biet Maya – 3 vinnare :-)

Om 3 veckor har Biet Maya biopremiär :-) En film som är efterlängtad av mina söner, speciellt den yngsta, men mellansonen hade faktiskt också Biet Maya som favorit när han var lite yngre. Vi har ju sett Biet Maya som tv-serie på Barnkanalen, men nu är det alltså dags för den första långfilmen. Fredde Granberg och Amy Diamond är några av alla röster i filmen. Och jag har nu fått äran att i samarbete med Noble Entertainment ha en tävling, där tre av er vinner 4 biobiljetter var. Toppen eller hur?!

Handling: Biet Maya är en liten virvelvind till bi som inte är rädd för att ifrågasätta reglerna i kupan. En av dessa regler är att inte lita på getingarna som lever bortom ängen. Maya, som inte har några som helst fördomar om andra insekter, blir snart vän med en geting och märker att de ju är precis som bin. När en stöld begås i kupan misstänks getingarna och Maya pekas ut som deras medbrottsling. Ingen tror på Maya när hon säger att hon är oskyldig, förutom hennes godhjärtade och bästa vän Willy. Under en lång och händelserik resa till getingboet får Maya och Willy äntligen stifta bekantskap med ängens övriga invånare, och de två vännerna hittar snart spår som kan leda till den riktiga boven.

Biet Maya, Bio, Noble Entertainment, Fotohella, Blogg, Tips

@NobleEntertainment

Tävlingsfråga: Om du eller ditt barn var ett surrande Bi för en dag, vad skulle du göra då? :-) Svara med högst 3 meningar. Tävlingen avslutas söndag 27/9 kl. 18.00 och de tre vinnarna presenteras kort därefter i ett nytt inlägg. LYCKA TILL!

Info: Biopremiär 9/10. Genre: Familj. Längd: 88 minuter.

31 reaktioner på ”Tävling! Biobiljetter till Biet Maya – 3 vinnare :-)

 1. Om jag var ett bi så skulle jag sticka min man i r*ven varje gång han irriterar mig… 😀

  – mamma och fru 36 år som just vart irriterad på sin man 😉

 2. Jag skulle flyga in på slottet och kolla vad kungligheterna gör när ingen ser på. Sen skulle jag flyga så högt vingarna bär för allt ser så roligt ut ovanifrån. Sist skulle jag flyga hem till min kompis och tjuvkika på presenten hon köpt till mig :)

 3. Jag skulle slå ett slag för binas överlägsenhet, vilket enkelt kan bevisas 😉
  det finns många viktiga ord som tagit plats : bi-roll, bi- ldning, bi- sexuell, bi-bel… osv men det största är ändå
  BI-MBO= ung söt kvinna vars utseende är mer intressant än hennes begåvning –
  det är nämligen så vi lever varje dag, vi letar upp de vackraste <3

 4. Om jag var ett surrande bi skulle jag flyga in på mina barns skollektioner och se hur de trivs i skolan! Hur aktiva är de på lektionerna, hänger de med, hur bemöter de lärarna och kompisarna? Man får ofta bara korta, avhuggna svar när man frågar :-)

 5. Jag skulle flyga in över dotterns förskola, och kolla så att hon var snäll, och så att alla fick vara med och leka!

 6. Först flyga högt, högt upp och titta ner på hela stan,
  sedan susa upp i hemliga godisskåpet och mumsa hela dan,
  på kolanappar, gelehallon och söta rosor av marsipan!

  Ellen 6 år rimmar och önskedrömmer :-)

 7. Jag vet vad min snart 8 åriga son skulle göra. Han skulle försöka flyga och hälsa på våran döda hund. Han saknar honom så mycket så det gör ont i honom.

  En härlig tävling och blogg du har. Tack för att du delar med dig.

 8. Jag hade upplevt blommorna på ett sätt som man annars inte kan :) blommornas färger och dofter uppfattas annorlunda så jag hade flugit runt på en äng och bejakat den stora världen. Det hade varit helfestligt :)

 9. Jag skulle flyga upp till min pappa. Så skulle jag sticka honom så att han kommer upp och äter frukost med oss! /Viktor 3 år

 10. Jag är gärna med, den här filmen skulle sonen älska!

  Många gånger har man ju önskat att man var en liten fluga i ett rum, för att höra och se vad som sägs och görs – och det är precis vad jag skulle göra om jag fick vara ett bi för en dag. Sonen skulle helt klart försöka flyga iväg till USA till sin morbror som han inte har träffat på snart 4 år :/

  Håller tummar och tår nu!

 11. Jag skulle passa på att sticka någon som stör mig riktigt mycket. Men det vågar jag naturligtvis inte tala om för dem personligen (jag är ju svensk, och vi ska ju vara så lagom hela tiden) som bi skulle jag ta tillfället i akt, det spelar ingen roll om gadden hade blivit ihoptryckt, den hade jag rätat ut senare!!

 12. Vi är gärna med och tävlar!

  Just nu är vi väldigt sugna på att ge oss ut i skogen. Det är ju en så härligt solig söndag. Så vore vi surrande bin skulle vi fara fram i skogen och leta rätt på de bästa svampställena.

  Må gott!
  Hanna

 13. Dottern ÄLSKAR biet Maya! Introt är en av de första melodierna dottern lärde sig!

  Om vi var ett bi för en dag. Så skulle vi såklart flyga tills vi är alldeles trötta, äta sött från blommor och sova i vackra blommor <3

  Hoppas Lilly får ta med sig sin kompis Iza och oss mammor på bio perfekt present att berätta för Lilly som fyller nu på tisdag <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *