Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vinn Avengers: Ages of Ultron – 3 vinnare

Nu var det ett tag sedan jag hade en tävling så nu är det dags :-) I samarbete med Disney så tävlar jag ut filmen Avengers: Ages of Ultron på DVD till 3 vinnare. Filmen som är en actionfylld historia hade biopremiär i april och släpps nu i september äntligen på DVD.  Handling:

Tony Stark (Robert Downey Jr.) skapar av misstag Ultron (James Spader), som är ett fruktansvärt monster som vill utrota mänskligheten. Nu måste Iron Man, Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth) och The Hulk (Mark Ruffalo) – tillsammans med Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeye (Jeremy Renner) och Nick Fury (Samuel L. Jackson) —återförenas för att besegra Ultron och rädda mänskligheten … om de kan! Ett unikt och världsomspännande äventyr.

AvengersUltron_DVD_3D_scandi

©2015 Marvel

Tävling: Vilken superhjälte skulle du vilja vara och varför? Svara med högst 2 meningar :-) Tävlingen avslutas den 20/9 kl.18.00. Vinnarna av de 3 filmerna presenteras sedan i ett nytt inlägg. LYCKA TILL!

Kategori: Action, Speltid: 2,25 min, Åldersgräns: från 11 år.

16 reaktioner på ”Vinn Avengers: Ages of Ultron – 3 vinnare

 1. Mystique – utan tvekan. Vem vill inte vara blå (favoritfärg) och kunna förvandla sig till vem man vill när man känner för det? 😉

 2. Jag skulle vilja vara Hulken för grön är min favoritfärg och han är grön. Och vem vill inte vara lika stark som honom? 😉

 3. Det är Blixten jag vill vara,
  tänk att så snabbt genom rummet fara !
  Kunna vara överallt på samma stund,
  hinna susa runt jorden då den är rund !
  Vara osynlig och samtidigt kunna göra allt,
  själv kunna välja att vara ”vanlig” och göra halt !

 4. Jag vill ha samma krafter som stålmannen, superman.
  Fast skulle nog använda krafterna till att göra gott istället för att bekämpa småbrottslingar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *