Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

The Fooo Conspiracy

Ja ni, i lördags fick jag äran att följa med min fina dotter på spelning i Globen. Och det var inte vilka som helst som spelade heller utan The Fooo Conspiracy som är dotterns stora idoler :-) Toppenbra platser hade vi på A-läktaren (kändes liksom säkrare att sitta där än att trängas bland alla tjejer som hade ståplats) :-) Dottern som var ledsen för att hon inte hade någon biljett, men i fredags överraskade jag henne med biljetter och hon höll på att svimma av glädje.

Vi var där i god tid innan så vi hann kika runt lite i Globen, det fanns mängder av grejs att köpa med The Fooo, dottern köpte en snygg keps. Jag var mest sugen på att ta hem en sån cool sittpuff som OLW hade på plats lite här och var i Globen, sittpuffar som man kunde sitta i och fotas i. Tyvärr var de upptagna med ett gäng tjejer hela tiden så det blev inga foton för oss.  Hur som helst, dotterns lycka när killarna spelade gick inte att ta miste på. Och ja, de var faktiskt riktigt bra (säger jag som hade New Kids on the Block som stora favvisar som ung) 😉

qupea31kjhtasqro6rjx IMG_5075IMG_0129  1 1,2 IMG_0117

IMG_0115

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *