Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Kolla in Youtube när vi går slackline :-)

Hahaha, omg så roligt att se klippet på youtube på vår utmaning Slackline. Vi som hade turen att bli utvalda till ett av de 97 spännande och roliga uppdrag som fanns att söka till. Vi fick ha en workshop med slacklinermästaren Jaan Roose, som visade oss grunderna i slackline. Och ja det var hur roligt och utmanande som helst. Inte lätt, men skoj och en väldigt bra träning för kroppen. Vi finns nu med på Youtube, kolla klippet längre ner. Och här går det att läsa mer om vad vi gjorde och titta in bilder på vad vi fick uppleva under våra dagar i Estland, Epicestonia #93.

IMG_3870 Magnus Heinmets_93 Slackline__27.07.2015_small-77 IMG_3718

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *