Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Nyhet från Skip Hop

Hur söt är inte denna nattlampa då? Skip Hops ugglenattlampa som kommer från kollektionen Moonlights & Melodies. En mysig nyhet till nattlampa med dimmer som ger ett varmt ljus, fyra melodier och fyra naturljud. Drivs av LED lampa som håller länge och som inte blir varm, tummen upp på den! Den kan också projicera en stjärnhimmel på vägg eller tak :-) Gullig eller hur? Kanske rent av ett måste till lillemans 3årsdag…

Skip Hop, Nattlampa, Moonlight & Melodies Nattlampa, Nyhet, Lampa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *