Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Ur mörker kommer förhoppningsvis ljus!

Ett av alla konton på Instagram som jag följer är @leksakstanten som har butiken Boink. Hon la upp en bild för några dagar sedan att hon startat ett lotteri till förmån för flyktingar. Där hon lottade ut Happy Lights ljusslingor bland dem som köpte lotter. Alla insamlade pengar skänkte hon till UNICEF. Det kändes som en självklarhet att köpa lotter och samtidigt hjälpa dem som har det svårt, de som är på flykt, de som inte har en trygghet i sina liv. Det är så overkligt att det är 30 miljoner barn på flykt i världen. De flyr krigszonerna i bland annat Syrien, Jemen och Irak. UNICEF genomför omfattande katastrofinsatser och ser till att barnen får stöd och hjälp i de krigshärjade länderna, i flyktinglägren och på flyktvägen. Men resurserna räcker inte. 325 kr räcker till exempel till ett hygienpaket för en familj med bland annat en hink, tvålar, tandborstar, handdukar och mer. Läs på deras hemsida om hur just Du kan hjälpa till!

Jag blev överraskad när jag såg på @leksakstantens instagram idag att jag var en av dem som hade turen att vinna en ljusslinga. Jag valde denna, den kommer att passa fint i lillemans rum. Tack för ett väldigt bra initiativ.

f94cf6f2912bc7ee1c3b2d688597ee5f7921a477_530x600

En reaktion på ”Ur mörker kommer förhoppningsvis ljus!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *