Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Forsande blod plus lite fotboll…

Redan helg igen och jag är såå trött. Fattar inte varför, men jo, det har varit en tuff vecka så det var riktigt skönt med fredag igår. Gick och la mig rätt tidigt men är tröttare än tröttast idag. Kan ha att göra med vädret också, för regnet riktigt hänger i luften idag, enligt väderprognosen ska det tokregna imorgon. Men en del av min trötthet och nedstämdhet har garanterat med mensen att göra. Fy fan vad det forsar blod, usch och fy. Som värst är det de 2 första dagarna och det är som att inget kan stoppa blodet, forsar typ igenom. Gaah! Katastrof när man ska på toa på morgonen och kliver upp ur sängen och det är blodflöde deluxe! De två första dagarna är som en tröttsam väntan på att den tredje dagen ska komma och att det då blir hanterbart. Suck! Måste nog kolla upp om det finns något som kan göra så att det blir en normal mens :-/ Någon som har bra tips?!

Till något helt annat, idag åkte vi iväg för att kolla in äldsta sonens fotbollsmatch, och de VANN, jippie, så duktiga grabbar :-) Tyvärr inget mål av sonen, men bra målpass och bra försvarsspel. Nä nu ska jag hänga med family och bara ta det riktigt lugnt resten av helgen, käka gott å bara vara. Yes, jag kan faktiskt ta det lugnt jag med, hehe 😉

IMG_5001

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *