Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 40 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Solution by Victus – en ny hudvårdsserie

Jag gillar det här med att testa nya hudvårdsprodukter, så när jag fick chansen att gå på lanseringen av Solution by Victus igår så ja, självklart ville jag gå. Releasen hölls på Club Marquise mitt i stan och vi blev bjudna på goda drinkar ifrån Dragon Blood (ny svensk spritsort). Sedan fick vi lyssna till presentationen av produkterna :-) Solution by Victus är en enkel, smal och effektiv serie. Nytänk inom hudvården och är skapad av hudterapeuter – för hudterapeuter. En hudvårdsserie som är ett komplement till ens egna produkter hemma. Vi fick känna/lukta och klämma på de 11 olika produkterna och fick med oss lite prover hem som ska bli spännande att testa.

IMG_4748 IMG_4730

Favoriten för kvällen blev för mig ”Still Young”, en 24-timmarskräm som är skapad för att motverka uppkomsten av tidiga åldertecken, återfukta och skydda ens hud. Fungerar även som solskydd med SPF 20.

IMG_4762 IMG_4732

Magikern Jens var skicklig med korten och hur vi än försökte avslöja honom så nä, det gick inte :-) Men visst ser det ut som att jag ger honom en väldigt skeptisk blick på bilden, haha!

IMG_4788  IMG_4750

Mingel med mina tjejor Angela och Mia :-)

IMG_4793

Foto mingelbild: Karina Ljungdahl från Finest.

Sen blev det en väldigt annorlunda presentation av produkterna i form av en show. Det var pole-dance, breakdance och discodans samtidigt som produkterna visades upp. Tack EM Event för ett bra men annorlunda event :-) Skoj!

IMG_4783 IMG_4775  

IMG_4745 IMG_4766 IMG_4740 IMG_4731 IMG_4760

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons