Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Bland det trååkigaste som finns..

Alltså vi har dragit oss sååå länge med att frosta av frysen, för det är ju såå tråkigt, men ikväll fick jag ett ryck. Hårtorken och kokande vatten fram för att skynda på att isen smälter, för jag blir alltid stressad av vart jag ska göra av alla frysgrejer under tiden. Men, min kära lilla Wonderbag (en icke elektrisk slowcocker) är inte bara en matlagningsbag utan den passade utmärkt att hålla kylan på frysprodukterna. Tummen upp på den.

Wonderbag IMG_4801

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *