Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En andra dag på ALV och dyk in i leksakshyllan :-)

Även dag nummer två i parken bjöd på strålande sommarväder och vi träffade på Tant Prysselius och Kling och Klang. Hittade en traktor som sönerna fastnade för, lilleman ville inte lämna den :-) Vi tittade också in hos Nils Karlsson Pyssling och i roliga Karlsson på taket huset som har flera rutschkanor.

IMG_4635 IMG_4636

Bröderna Lejonhjärtas värld gick vi förbi och hann se lite av en föreställning, men de håller på att bygga en helt ny värld där som har premiär nästa år. Vi gick även denna dag till Ronja och Mattisborgen. Och det var coolt när grådvärgarna dök upp ur skogen och det kom rök runt stenen som Ronja stod på. Verkligen bra gjort.

IMG_4639 IMG_4645 IMG_4648 IMG_4655 IMG_4661  IMG_4665

IMG_4664 IMG_4663

 IMG_4668

Motorcyklar/moppar och bilar :-)

IMG_4669 IMG_4670

Ida och Emil, men också Bröderna Lejonhjärta.

IMG_4672 IMG_4674

Vi åkte också tåget/banan genom Saltkråkans värld där vi fick se och lyssna på några av alla kom-ihåg scener ur serien.

IMG_4675 IMG_4676

Och ja, hahaha, det var svårt att undvika affären med massor av roliga saker att shoppa. Och nya önskemål dök såklart upp på blivande 3-åringens lista, bland annat teservisen från Micki leksaker. Vi får väl se vad han får i sina paket i september. Barnen fick i alla fall en varsin påse med sig hem med lite smått och gott i. Vi hade en toppenhelg :-)

IMG_4681 IMG_4683 IMG_4684 IMG_4686 IMG_4687

IMG_4690 IMG_4693

2 reaktioner på ”En andra dag på ALV och dyk in i leksakshyllan :-)

  1. Tack för att du delar med dig Nu ska jag boka in campingen o astrid lindgrens värld för det passar oss perfekt . Magiskt och genomtänkt verkar det som utifrån dina upplevelser ,åter igen Tack för dina bra tips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *