Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Äventyret väntar…

Så är dagen här 🙂 Om några timmar sitter jag och min vän V på fartyget som ska ta oss till Tallinn. Imorgon väntar workshop med slacklinermästaren Jaan Roose som ska lära oss att gå på lina 🙂 Vi blev utvalda som en av 97 olika digitala ambassadörer, en tävling där man kunde ansöka till olika häftiga upplevelser i Tallinn. Jag sökte några stycken och hade turen att bli utvald. Jag kommer att lägga ut bilder och skriva om vår upplevelse här i bloggen och instagram. Som en turistambassadör för att få fler svenskar att upptäcka Estland och landets alla sevärdheter.

Om jag ska vara helt ärlig så sov jag lite oroligt inatt. Det kan ha att göra med min höjdrädsla. Men det är därför jag gör detta, jag vill utmana min rädsla, haha  🙂 Ska bli grymt spännande i alla fall. Vi ska också få uppleva staden Tallinn, bo på hotell, äta god mat etc. Mer om allt detta på min Instagram Fotohella där ni kan följa vår resa under hashtaggen #EpicEstonia denna vecka. För er som inte har instagram så är det bara att googla på fotohella och instagram så kommer bilderna upp där 🙂 Blogginlägg kommer på fredag då jag är hemma igen. Kraam 🙂

IMG_3574 IMG_3584

4 reaktioner på ”Äventyret väntar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *