Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Sommar på ingång?

Vågar man tro på att sommaren är på väg nu? Utomhuspoolerna har öppnat här i närheten, barnen har sommarlov och ja idag sken solen mellan varven och då var det riktigt varmt och skönt. Äldsta sonen badade till och med, iskallt i vattnet men varför inte, klart han ska fira in sommarlovet med ett dopp. Jag har en vecka kvar att jobba men sen så, har jag semester med mina fina kids :-)

Ha en fin helg :-)

Bad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *