Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Så jäkla arg!! Elaka människor det finns…

Ja nu har det gått ett par dagar sedan det var en person som skrev mindre trevliga saker på olika bilder på min Instagramsida. Visst, jag hann ta en skärmdump som jag egentligen hade tänkt att lägga ut här, men nu när det gått några dagar så har jag tänkt om. Han är fan inte värd det, att få den uppmärksamheten menar jag. Om jag ska gå efter denna persons bild på Instagram så ser han inte ut att vara mer än typ 10-12 år. Men det han skrev, helt oacceptabelt och så jäkla dumt gjort. En av kommentarerna var: ”Jag hoppas dina barn dör snart”, en annan var ”ful som kukar”.

När jag såg dessa kommentarer så började jag skaka av ilska och svarade direkt på hans kommentarer, det tog endast några minuter så hade han tagit bort dem. Men ändå, så jävla onödigt gjort!!!

Dessa kommentarer skrevs strax efter att mitt instagramnamn lagts upp som vinnare av en tröja som Zlatan signerat. Så min gissning är att det handlar om avundsjuka och att det var en ung pojke som är en dålig förlorare. Men, det är ändå aldrig okej att skriva såna saker. Och speciellt inte om mina barn. För då får ni se denna mamma på krigsstigen!!

One thought on “Så jäkla arg!! Elaka människor det finns…

  1. Men alltså allvarligt, jag vet inte längre vad jag ska säga om det här samhället. Vad är det för fel, den här svenska avundsjukan tar kål på mig. Idag är jag så less på det här, har läst på flera olika ställen hur folk tänker och beter sig för att dom är osäkra på sig själva och avundsjuka etc.

    Det är fan inte acceptabelt att skriva så om någons barn, sen var han ett barn själv men ändå, pucko till unge! tur att han tog bort det, för då kanske han insåg att det var fel.

    KRAM fina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *