Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En kväll med Karl Dyall och Rennie Mirro :-)

Ikväll var Parkteatern här i närheten av oss med pjäsen ”From Sammy with Love”. Det var Karl Dyall och Rennie Mirro som spelade rollerna och de gjorde det verkligen skickligt bra med mycket dans, sång och musik. Och vädret var med oss nästan hela kvällen. Strålande sol och värme, men de sista 10 minuterna av pjäsen så började det att regna. Typiskt!Men det va fullt med folk på plats i publiken. Så mysigt att se alla sitta på sina filtar, käka picknick och bara ha det bra :-)

Handling: ”Sammy Davis Jr en folkkär entertainer, medlem i The Rat Pack och gift med May Britt från Stockholm. Född in i rampljuset men ändå alltid utanför. I From Sammy with love flätas tre livsöden omsorgsfullt ihop när Mirro och Dyall förkroppsligar Sammy utifrån sina egna erfarenheter. En angelägen och rörande historia om att lyckas.”

Parkteatern Park2 Park3 Park4

Kolla in Parkteaterns hemsida för att se när nästa föreställning är, rekommenderas verkligen :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *