Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Så jäkla trött på att hosta!

Irriterad är vad jag är, över min hosta, en rethosta som är så störande så jag håller på att bli tokig. Jag började med att bli hes på rösten förra veckan och under midsommarhelgen eskalerade det till en hemsk hosta, en djup hosta. Hosta är inte något ovanligt såklart och när jag får hosta så blir den just djup och låter värre än vad det är. Men denna gång så lät det liksom när jag andades in, precis som att jag skulle hosta upp något men det gick inte. Utan det durrade i halsen varje gång jag andades in. Nu känns det bra när jag andas in, men så fort jag pratar så kommer det en hostattack. Så irriterande och jag vet inte huuur många gånger jag sprang på toa idag på jobbet, haha, eftersom jag drack enorma mängder vatten för att försöka dämpa hostan. Suck och imorgon ska jag ha två möten, ska bli spännande att se hur det går att prata.. Så alla tips på huskurer (som funkar) mottages!

Det är ju för tusan sommar nu, vill inte vara sjuk, eller i mitt fall, ha en äcklig hosta. Usch och fy! Vill bli av med den NU!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *