Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Spännande produkter i en box!

Så spännande det är att hämta ut sin Testagrambox. Precis som förra gången när jag hämtade ut den så blev jag väldigt nöjd. Riktigt bra produkter som vi använder och som inte bara blir liggandes någonstans. Här kan ni läsa om den förra boxen ”Testat Testagram”.

Här kommer innehållet i den senaste boxen: Från Vilmas Fjällberget Bageri fick jag ekologiskt fröknäcke och kanel fikasticks och från Flora en limiterad sommarförpackning, designad av Lars Wallin, med Mellan Flora som innehåll. Risenta Chia frön är ju väldigt inne nu, känns som att alla pratar om och lägger ut olika recept på vad man kan göra med just dessa frön 🙂 Frön som är fulla av antioxidanter och omega-3. Mättande och fyller samtidigt på ens järndepåer. Kanske dags att testa dessa ”magiska” frön då de också ska ge extra kraft och ork vid träning 🙂

Testagram t2

Ekorrens ekologiska blandning är godis där ingredienserna kommer från ekologiska odlingar, har inte testat än, men äter heller inte så mycket godis just. Men ska smaka till helgen 😉 Ananasbitar från Del Monte fanns med i boxen också, och ja, jag ääälskar ananas – till tacos – på pizza – eller kalla med vispad grädde till, mums!! Plåster är alltid bra att ha, dessa är från Salvequick, ett vattentätt plåster, tillverkat av ett tunt och smidigt material som låter huden andas. Bonusprodukten i boxen är från Weleda, en evening primrose day Cream som ska ge huden lyster och återställa fuktbalansen och det bästa av allt – förebygga uppkomst av rynkor, måste testas 🙂 Igår åt vi en god middag där jag stekte quornfileér, grönsaker och blandade ner Patak´s färdiga sås baserad på jordnötter, kokos, mandlar och kardemumma. Enkelt, gott och toppen! Så jag säger bara, kolla in hemsidan och testa en prenumeration av Testagram. Endast 99kr/box.

t3 t4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *