Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En liten paus i midsommar… och en önskan om bilen!

Nu är det snart midsommar och det blir en kortare paus från mig här i bloggen. Jag tänker ta det lugnt, njuta av sällskapet av min familj, dansa kring en midsommarstång, ha picknick vid stranden, träffa släkten, äta god mat, sjunga några sånger, leka och köra 5-kamp. Hoppa på studsmatta, vem vet, kanske jag lyckas med en volt. Hehe, ska testa i alla fall 🙂 Bildbevis kommer efter helgen. Jag hoppas att vädret håller i sig och att det blir uppehåll och gärna sol! (glöm inte att följa mig på Instagram ”fotohella”, där kommer jag uppdatera med bilder under helgen)

Ni som undrar vad som hände med vår bil som varit på verkstan, jo vi hämtade den igår, fortfarande utan AC, men den fungerar. Det kommer dock bli grymt varmt så är det någon som känner någon som vill betala 11000kr för att vi ska få en helt felfri bil så let me know 😉 Hahaha, varför inte, mirakel och önskningar kan slå in. Så, japp, jag önskar mig en helt fungerande bil som ger mig en svettfri sommar i bilen ute på vägarna..

GLAD MIDSOMMAR

3423394_2048_1152

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *