Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En dag med pannkaksbuffé, Viaplay och morsdag :-)

En dag med pannkaksbuffé, glass, ballonger, croissanter, film, serier och mer :-) Ja idag var vi inbjudna av Petré Event till Viaplays sommarkalas på Scandic Hasselbacken. Vilken toppendag vi haft. Vi åt massor av den goda brunchen som serverades, kollade på Nasses stora film på filmduk, målade, åt glass, deltog i tävling om en ipad, håller alla tummar!! :-) och minglade såklart. Jag kände igen ett och annat ansikte i vimlet. Vi fick också chans till och hjälp av Viaplay att ladda våra telefoner/plattor med familje-filmer. En mysig familjedag så här på morsdag.

Tack för att vi fick komma!

Och dagen började också fantastiskt med att äldsta sonen bakade scones till mig i morse och nu ikväll fixade familjen god middag och tårta till efterrätt. Ja, jag har det bra jag :-)

viaplay3

viaplay7 viaplay6  viaplay4 viaplay5 viaplay2 viaplay1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *