Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Elmotorcykel från Jollyroom – en stor hit här hemma!

Alltså denna elmotorcykel från Jollyroom är en stor hit här hemma hos lilleman. Som han kör runt, tutar och håller på nu :-) Och den är BLÅ, han älskar blått och vill alltid att allt ska vara i blått, bilar, leksaker ja till och med när han köper en godisklubba, klart den ska vara blå 😉 ( elmotorcykeln finns även i rött och gult).

När vi fick hem elmotorcykeln ville han testa den direkt och provköra, men han fick vänta en liiten stund medans jag och dotra byggde ihop den (vilket gick snabbt). Sedan testade han alla knappar, lyssnade på alla coola ljud och gasade på pedalen. Han blev då lite skeptisk och lite rädd för ljudet från gaspedalen. Ville endast att hans Pippi Långstrumpdocka och Alfons skulle köras. Så vi tog det lugnt och väntade ut honom, för vi vet ju att han älskar bilar, motorcyklar och liknande. Och vi fick rätt. För ett par dagar sedan satte han sig på motorcykeln igen och nu vill han inte göra annat än att köra. Min lilla gogris :-)

Han gillar att det finns en förvaringslåda där han kan lägga sina bilar i och att det finns en knapp som ger häftigt polisljud :-) Men det finns också musikspelare med olika låtar som han gärna spelar upp för oss när han kör runt, haha 😉 Den är enkel att köra (max hastighet 2,4 km/h), bara att gasa på gaspedalen och ta bort foten om han vill att den ska stanna (automatisk broms). Den är stabil med sina tre breda hjul vilket gör att den känns säker för honom att åka på. Och det finns till och med LED-lampor fram och bak så att den ser riktig ut och gör att han syns när han kommer körandes. Idag testade han den utomhus, funkade hur bra som helst :-) Granntjejen målade ut med krita på marken en bana ute på gården som han körde efter, vilket han tyckte var jätteroligt. Han backade, körde framåt, svängde och hade skoj. Rekommenderar verkligen denna för barn från 3 år :-) Och den är prisvärd, kolla in direktlänk nedanför bilderna…

el5

 el2 el3

el4 el1

 IMG_1497 IMG_1498 IMG_1524 IMG_1526

För att läsa mer om denna blåa skönhet, kolla in direktlänk här, och missa inte det superbra priset som är på den just nu: Alex´s garage elmotorcykel. Och det är snabb leverans.

Tack till Jollyroom att vi fick vara testfamilj till denna coola elmotorcykel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *