Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Testat Testagram!

Om du gillar överraskningar och gillar att testa olika spännande produkter så är Testagram något för dig. Det är en prenumerationstjänst för endast 99 kr/box.  Pausa eller avsluta din prenumeration utan uppsägningstid.

Vi har fått hem vår första låda nu och det var med stor spänning vi öppnade och kollade in vad som fanns i. Dottern kastade sig över den goda lakritsen Panda Natural Original som är mjuka lakritsstänger (innehåller inte konstgjorda färgämnen eller konserveringsmedel). Läkerolen Salty Caramel var också en hit som är en krämig lakritspastill med smak av kola och lite havssalt. Det följde också med en påse från Kungsörnen – stenåldersbröd. Vääldigt spännande att baka, jag tillsatte endast ägg, salt och rapsolja. Ingen jäst eller mjöl behövs i detta bröd :-) Så imorgon bitti ska vi testsmaka det nybakade brödet.

Testagram, Blogg, Fotohella, Test, Tips test2test4 test3

Vi fick också dryck från Finley, en kolsyrad dryck med få kalorier. Smakar bäst när den är helt kyld. Från Flodins snacks fick vi torkade och kryddade köttsnacks, kanske inget för mig då jag inte äter så mycket kött, men absolut något för sambon :-) Erbjudande från Ideal Sweden fick vi också. Sist men inte minst rågchips från Linkosuo, som man kan äta som de är eller med någon mumsig fyllning i.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *