Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

This is me :-)

Yes this is me. Idag en väldigt glad jag. För jag har fått bra besked, kan inte avslöja nu, men ja, jag är vääldigt glad 🙂

Idag har varit en busy dag på jobbet och tiden bara rann iväg och vips så blev det helg. Men det är roligt, när det finns saker att göra hela tiden. Och solen sken ute på eftermiddagen så jag och sönerna hängde i parken i nästan 3 timmar, lekte jaga, cyklade runt i parkleken och grävde i sandlådan. Sönerna gjorde by the way vääldans god ”soppa” till mig, gjord på sand, vatten, blommor och blad. Måste nog säga att den tortillapizzan vi gjorde hemma sen var liite godare 😉 Men nu är det helg och imorgon blir en lugn dag med familjen.

Trevlig helg önskar jag er alla 🙂

L4 L5

2 reaktioner på ”This is me :-)

  1. VA?! Men vad då kan inte avslöja, kom igen nu. Vad är det, ååå säg, varför så glad och lycklig. Det gillar vi. Glad för din skull i alla fall, oavsett vad det är. Stor kram och lycka till med vad det än är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *