Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Dottern med i ny komediserie…

Hihi, igår var dottern iväg på en rolig statistinspelning av den nya komediserien Boy Machine som ska börja sändas på TV4 i höst. Alla statister skulle ha 90-talskläder på sig och det var som att åka tillbaka i tiden till när jag var ung och faktiskt hade många av dessa kläder på mig. Pösiga jeans som satt åt i midjan och var högt uppdragna!! Magtröjor, våfflat hår, platåskor, flanellskjortor etc.. Hög igenkänningsfaktor! Jösses, tyckte jag verkligen att det var snyggt?! 😉 :-)  Nu fick dottern rätt coola kläder ändå som passade henne bra.

Serien handlar i alla fall om pojkbandet Boy Machine som var Sveriges största på 90-talet och som nu ska återförenas. Bandmedlemmarna spelas av Henrik Dorsin, Peter Magnusson, Jonas Karlsson och David Wiberg. Dottern och ett gäng andra barn spelade galna och skrikande fans till detta band :-)

Jag har fina bilder på dottern ihop med bandmedlemmarna, men jag lovade Jonas Karlsson att inte lägga ut dem, så ja, då gör jag inte det, eller inte förrens serien börjat sändas i alla fall, då han tyckte det var okej :-)

L3 L6L2 L1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *